Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری مهر – گروه استان‌ها: نرماشیر یکی از شهرستان‌های کمتر برخوردار در شرق استان کرمان و مجاور شهرستان بم است.

با آغاز سال تحصیلی در نرماشیر ادامه آموزش برای دانش آموزان و دانشجویان این شهرستان با چالش جدی مواجه شده، بیشترین مشکل در روستاهای این شهرستان وجود دارد و دسترسی مردم به اینترنت به دلیل عدم وجود زیر ساخت‌های لازم امکان پذیر نیست اما این همه ماجرا نیست، تعداد قابل توجهی از دانش آموزان به دلیل نداشتن گوشی هوشمند و تبلت امکان دسترسی به آموزش‌های مجازی ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تلاش معلم‌ها برای حمایت از دانش آموزان محروم

در این شرایط و با توجه به اینکه نرماشیر در هفته‌های اخیر یکی از مراکز قرمز کرونایی در استان کرمان بوده معلم‌ها با مراجعه خانه به خانه و حضور در فضای باز مقابل خانه‌ها در قالب طرح مراجعه خانه به خانه به تدریس و حل مشکل می‌پردازند و سعی دارند مشکل را به کمترین حد خود برسانند.

وعده‌ای که محقق نشد و دانش آموزان همچنان سرگردان ماندند

این در حالیست که مسئولان محلی در تیرماه گذشته از تقویت شبکه مخابراتی این شهرستان برای استفاده بهتر دانش آموزان از اینترنت خبر داده بودند.

اما با گذشت سه ماه از سال تحصیلی مشکلات دانش آموزان پا برجاست مشخص نیست چه زمانی این چالش رفع می‌شود.

از وضعیت موجود گلایه داریم

موسی غضنفرآبادی، نماینده مردم شهرستان‌های شرق استان کرمان در گفتگو با مهر ضمن گلایه از عدم دسترسی برخی از دانش آموزان به اینترنت و تبلت گفت: پیگیری‌های لازم در این خصوص انجام شده است و امیدواریم در بخش ایجاد زیر ساخت‌ها برای دسترسی دانش آموزان و دانشجویان به اینترنت مشکلات رفع شود.

متأسفانه برخی از خانواده‌ها به گوشی‌های هوشمند و تبلت دسترسی ندارند و نمی‌توانند از خدمات آموزشی در مناطقی که اینترنت دارند بهره مند شوند

وی افزود: شیوع ویروس کرونا موجب ضرورت آموزش مجازی در شهرستان نرماشیر شده و همین امر مشکلاتی در بخش دسترسی دانش آموزان به فضای مجازی ایجاد کرده است.

وی به محرومیت مردم در این شهرستان به خصوص در مناطق روستایی اشاره کرد و گفت: متأسفانه برخی از خانواده‌ها به گوشی‌های هوشمند و تبلت دسترسی ندارند و نمی‌توانند از خدمات آموزشی در مناطقی که اینترنت دارند بهره مند شوند.

در این خصوص با برخی از ساکنان این شهرستان هم به گفتگو نشستیم، مریم ابراهیمی در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: ما در منطقه‌ای زندگی می‌کنیم که دسترسی به اینترنت مشکل است و بسیاری از مردم حتی یک گوشی هوشمند در خانه ندارند و با توجه به اینکه خانواده‌ها در این شهرستان پر جمعیت هستند در خانواده‌هایی که به ندرت یک گوشی هم وجود دارد امکان استفاده همه بچه‌ها به اینترنت نیست.

اگر همت معلم‌ها نبود برخی از دانش آموزان از تحصیل محروم می‌شدند

وی گفت: عملاً فرزندان ما اصلاً نمی‌دانند شبکه شاد چیست و اگر همت برخی از معلم‌ها برای سر زدن به خانه‌ها و تدریس و حل مشکل نبود دانش آموزان اصلاً نمی‌دانستند باید چه انجام دهند.

وی ادامه داد: برخی از مردم هم از سواد لازم برای تدریس برخوردار نیستند و در هر روستا یا محله بچه‌ها بزرگ‌تر سعی می‌کنند کمک کنند.

برخی از مردم هم از سواد لازم برای تدریس به فرزندانشان برخوردار نیستند و در هر روستا یا محله بچه‌ها بزرگ‌تر سعی می‌کنند کمک کنند

وی از مسئولان آموزش و پرورش در استان کرمان خواستار برای آموزش به مناطق کمتر برخوردار توجه بیشتری داشته باشد و مشکلات مردم و معلم‌ها را رفع کند.

بچه‌ها در کوه و بیابان دنبال اینترنت هستند

محمد افراسیابی یکی دیگر از شهروندان نرماشیر می‌گوید: بچه‌های ما اینجا امکانات ندارند به خصوص اینترنت برای وصل شدن به شبکه شاد وجود ندارد و بچه‌ها بعضاً مجبور هستند برای دسترسی به اینترنت به روستاهای اطراف و یا کوه‌ها و تپه‌های مرتفع بروند.

وی گفت: دانش آموزان هر دو سه روز یک بار باید به روستاهای مجاور برود تا بتواند فایل‌های مورد نیاز را دریافت کند و این برای افرادی است که تبلت دارند و بقیه یا محروم می‌مانند یا باید پای درس دانش آموزان مقاطع بالاتر بنشینند و یا اینکه معلم‌ها هر از چند روز یک بار برای تدریس به خانه‌ها سرکشی می‌کنند.

نرماشیر در حالت قرمز کرونایی قرار دارد

یکی از معلم‌ها در این خصوص به خبرنگار مهر گفت: این طرح بنا به وظیفه ذاتی هر معلم اجرا می‌شود و برای دانش آموزانی که می‌دانیم اینترنت و یا تبلت ندارند آموزش را حضوری و تک نفری انجام می‌دهیم و همه پروتکل‌ها هم انجام می‌شود که مشکلی از نظر شیوع کرونا بروز نکند.

وی با اشاره به اینکه کرونا در نرماشیر طی هفته گذشته شیوع بیشتری داشته است و جزو مناطق قرمز استان کرمان است گفت: در چنین شرایطی باید نگاه خاص تری برای رفع مشکل دانش اموز شود چون استعدادهای زیادی بین مردم این شهرستان وجود دارد و در صورت توقف تحصیل صدمه خواهند دید.

برخی خانواده‌ها حتی گوشی موبایل ندارند

وی گفت: برای دانش اموزانی که دسترسی به اینترنت دارند آموزش مجازی انجام می‌شود اما برخی از این بچه‌ها در خانه‌هایشان حتی یک گوشی هوشمند ندارند و از آموزش مجازی محروم هستند.

از مجموع ۲۰ هزار دانش آموز و ۴ هزار دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد در استان ۸ هزار نفر تبلت برای دسترسی به آموزش‌های مجازی ندارند

مدیر آموزش و پرورش نرماشیر در این خصوص می‌گوید: در این شهرستان در مناطق مختلف شهری و روستایی در مجموع ۱۳ هزار دانش آموز در مقاطع مختلف وجود دارد که ۳۰ درصد آنها از دسترسی به شبکه شاد محروم هستند.

خسرو شاهی افزود: این افراد یا اینترنت ندارند و یا گوشی هوشمند و تبلت ندارند به همین دلیل با فداکاری و تلاش همکاران فرهنگی به صورت طرح خانه به خانه و رعایت کامل پروتکل‌ها معلم‌ها به این دانش آموز سرکشی می‌کنند.

وی تصریح کرد: مجموع دانش آموزانی که به شاد دسترسی ندارد حدود دو هزار و ۸۰۰ نفر است.

برخی از دانش آموزان نمی‌دانند شبکه شاد چیست

این در حالیست که کمال باغ چمکی یکی از دانشجویان شرق استان کرمان نیز در گفتگو با مهر اظهارداشت: از ابتدای دی ماه امتحانات پایان ترم دانشجویی شروع می‌شود و تمام امتحانات مبتنی بر فضای مجازی است و نمی‌دانیم برای شرکت در آزمون‌ها باید چه انجام دهیم.

یکی از دانش آموزان نرماشیری نیز در جواب خبرنگار مهر که از او پرسید چگونه درس می‌خواند گفت: خیلی از دانش آموزان از ابتدای سال تحصیلی تا امروز حتی یک بار شبکه شاد را ندیده‌اند، آموزش توسط معلم‌ها هر از چند روز یک بار یا توسط دانش آموزان مقاطع بالاتر انجام می‌شود و اکثر بچه‌ها اصلاً نمی‌دانند گوشی تلفن همراه هوشمند چیست! پدر من یک موبایل قدیمی دارد که شارژر همین موبایل هم خراب است.

این در حالیست که طبق اعلام کمیته امداد در استان کرمان از مجموع ۲۰ هزار دانش آموز و ۴ هزار دانشجوی تحت پوشش کمیته امداد در استان؛ ۸ هزار نفر تبلت و گوشی هوشمند برای دسترسی به آموزش‌های مجازی ندارند.

کد خبر 5091851

منبع: مهر

کلیدواژه: استانداری کرمان وزارت آموزش و پرورش وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات شبکه شاد ویروس کرونا شیراز آمار کرونا بوشهر محدودیت های کرونایی شیوع کرونا بارش برف بارش باران شهرستان کرج سیلاب روز دانشجو کرمانشاه مجلس شورای اسلامی گرگان دانش آموزان هوشمند و تبلت گوشی هوشمند برای دسترسی استان کرمان خانواده ها هزار دانش شبکه شاد خانه ها معلم ها بچه ها یک بار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۲۶۷۹۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند

سید هامون مهدی زاده مدیرعامل یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه هوش مصنوعی در گفت‌و‌گو با خبرنگار آنا پیرامون فعالیت این شرکت گفت: فعالیت ما در زمینه تولید نرم افزار اندروید، آی او اس، ویندوز، طراحی تحت وب و هوش مصنوعی است.

مدیرعامل این شرکت دانش بنیان در ادامه افزود: ما پلتفرمی تحت عنوان «آهیل» طراحی کردیم که کار آن برنامه ریزی از راه دور است و افراد با ثبت نام در نرم افزار و تشکیل گروه می‌توانند برای مجموعه برنامه ریزی کنند، که این برنامه ریزی می‌تواند تحصیلی، ورزشی و یا برناهه‌های روزمره ادارات باشد.  

وی در ادامه با اشاره به نحوه کارایی این پلتفرم افزود: برای مثال مدیر مدرسه می‌تواند با ثبت نام در این نرم افزار و اضافه کردن معلمان و دانش آموزان به این شبکه اجتماعی به صورت هوشمند دانش آموزان را مدیریت کند و معلمان می‌توانند در آن حضور و غیاب انجام دهند یا اگر  نمره‌ای داخل کلاس داده شود یا فعالیتی از دانش آموزان بخواهد، همه این فعالیت‌ها به صورت پیام به دانش آموزان و اولیا آنها ارسال شده و اطلاع رسانی می‌شود. چند رسانه‌ای بودن این نرم افزار از ویژگی‌های متمایز آن است که امکان پخش زنده نیز درآینده نزدیک به آن افزوده خواهد شد.

مهدی زاده در ادامه گفت: یکی از دلایل دانش بنیان بودن این نرم افزار این است که سرور آن مبتنی بر هوش مصنوعی است. مثلا فرض کنید دانش آموزی وارد نرم افزار می‌شود شروع به یادگیری می‌کند در این حالت هوش مصنوعی هم شروع به تحلیل می‌کند و در طول ۲۴ ساعت همراه دانش آموز است و در نهایت به آن پیشنهاد می‌دهد که چطور درس بخواند.

وی افزود: یکی از ویژگی خوب این نرم افزار این است که یکبار ویدئو می‌گیرند و برای تمام سال‌ها این ویدئو در پلتفرم موجود خواهد بود و فقط باید به‌روز رسانی شود. در حال حاضر این نرم افزار با دو هزار کاربر در مرحله تست است. همچنین در حال بررسی بیشتر آن هستیم تا مشکلات و باگ‌های آن را برطرف کنیم. 

مهدی زاده ادامه داد: در آینده نه چندان دور دانشگاه آزاد استان گیلان از این نرم افزار برای آموزش دانشجویان استفاده می‌کند. گفتنی است این مجموعه به عنوان یک شرکت فعال در زمینه تولید و طراحی نرم افزار جذب و آموزش برنامه نویسی فعالیت دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • ‍ اجرای برنامه کشوری وارنیش فلورایدتراپی در شهرستان بوکان
  • ۱۷۰ مربی برای برگزاری دوره‌های هویت در مدارس مرکزی آموزش دیدند
  • آموزش و پرورش به دنبال اجرایی‌ کردن سند تحول بنیادین از مدرسه است
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • آموزش: چند نکته برای افزایش سرعت اینترنت
  • رقابت ۲۸۰ دانش آموز کردستانی در مسابقات دادرس هلال‌احمر
  • آموزش و پرورش طرح نماد را با جدیت بیشتری دنبال کند
  • جدیدترین نسل موبایل رونمایی شد؛ بازگشت به «ماربازی» بدون اینترنت! (+عکس)