Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آفتاب»
2024-05-08@23:31:40 GMT

کلاس آنلاین چیست و چه مزایا و کاربردی دارد؟

تاریخ انتشار: ۶ مرداد ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۸۷۷۰۳۶۶

کلاس آنلاین چیست و چه مزایا و کاربردی دارد؟

آفتاب‌‌نیوز :

در حال حاضر نرم افزار‌های زیادی در جهت برگزاری کلاس آنلاین در حال استفاده هستند که در موسسات آموزشی و مدارس سرتاسر کشور به کار گیری می‌شوند. در این مقاله قصد داریم در مورد کلاس آنلاین مدیار و مزایای آن صحبت کنیم.

در زمان‌های دور ابزار مورد استفاده در کلاس‌ها فقط کاغذی بودند، رفته رفته در زمان‌های نه چندان دور، وقتی یک موسسه‌ی آموزشی کلاس برگزار می‌کرد باید برای دانش آموزانش CD‌های آموزشی تکثیر می‌کرد و در جلسات مختلف بین آنها پخش می‌کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پس از گذشت یک نسل دیگر، شبکه‌های مجازی و رسانه‌های آنلاین جایگزین تکثیر دیسک‌های هزینه بردار و پردرد سر شدند و اکنون که نسل توسعه و فناوری است کلاس‌ها به صورت آنلاین برگزار می‌شوند. حال تفاوت این چهار نسل را ارزیابی می‌کنیم:

۱. نسل کلاس‌های کاغذی
۲. نسل دیسک‌های دیجیتالی
۳. نسل شبکه‌های مجازی و اینترنت
۴. نسل کلاس آنلاین و آموزش تماماً مجازی

در این مقاله، از سه نسل گذشته عبور می‌کنیم و به نسل جدید (کلاس آنلاین) می‌پردازیم. کلاس آنلاین چیست و چه کاربردی دارد؟

کلاس آنلاین محیطی مجازی (اینترنتی) هست که مدرسین و دانش آموزان هر کدام در یک مکان فیزیکی متفاوت پشت لپتاپ یا گوشی خود نشسته و در یک محیط مشترک با هم در ارتباطند. در کلاس آنلاین می‌توان به تعداد زیادی دانش آموز تدریس کرد.

پاد‌های مختلف کلاس آنلاین

۱ دوربین؛ ارسال تصویر توسط مدرس و دانش آموز با استفاده از وب کم
۲ صدا؛ ارسال صدا توسط مدرس و دانش آموز با استفاده از میکروفن
۳ بلندگو؛ دریافت صدای مخاطبان توسط اسپیکر
۴ پرسشنامه؛ گرفتن آزمون‌های چندگزینه ای، چندپاسخی، و تشریحی
۵ پاسخنامه؛ ارسال پاسخ توسط دانش آموزان به سوالات
۶ تخته سفید؛ نوشتن روی تخته وایت برد توسط معلم و دانش آموز (در صورت اجازه معلم)
۷ برد هوشمند؛ اتصال برد هوشمند به کلاس آنلاین
۸ انتشار فایل؛ آپلود فایل‌های عکس، ویدئو، pdf، پاور پوینت و ...
۹ لیست حاضرین؛ مشاهده لیست افراد حاضر در کلاس و تغییر دسترسی آن‌ها
۱۰ چت عمومی؛ گفتمان عمومی در سر کلاس آنلاین

۱۱ چت خصوصی؛ قابلیت گفتنان خصوصی با تمام افراد حاضر در کلاس
۱۲ یادداشت‌ها؛ قابلیت یادداشت گذاری قبل و هنگام کلاس

پلتفرم کلاس آنلاین مَدیار

کلاس آنلاین مدیار در سه محیط اندروید، ios و تحت وب (ویندوز و ...) پشتیبانی می‌شود. کلاس‌های مجازی نرم افزار مدارس مدیار بدون وابستگی به نام کاربری و گذر واژه می‌تواند به سادگی مورد استفاده قرار گیرد. محیط کاربر پسند کلاس‌های آنلاین مدیار باعث می‌شود که دانش اموزان و معلمین بتوانند بدون آموزش خاصی از آن کلاس استفاده کنند. معمولا کلاس انلاین در نرم افزار‌های مختلف به این صورت است که ادمین کلاس (معلم) یک کلاس را می‌سازد و سپس لینک آن کلاس را برای همه ارسال می‌کند و افراد با ورود به آن لینک و سپس وارد کردن یوزر و پسورد به آن کلاس لاگین می‌کند. حال درنظر بگیرید که مدیار این مشکل را حل کرده و کاربر با نصب اپلیکیشن مدیار یک بار برای همیشه لاگین می‌کند و برای همیشه از خدمات نرم افزار مدارس مدیار استفاده می‌کند. دانش جویان وقتی وارد مدیار می‌شوند با رفتن به منوی تعرفه کلاس آنلاین لیست کلاس‌ها را می‌بینند و می‌توانند وارد هر کلاس شوند.

موارد مهم در کلاس آنلاین

• سرعت اینترنت خوب مخصوصا برای معلم
• داشتن وبکم، میکروفن و هندزفری
• داشتن اطلاعات کامل از امکانات کلاس آنلاین و تسلط به اتصال صدا و تصویر هنگام کلاس
• در صورتیکه از تخته فیلم برداری می‌کنید زاویه و نور را کامل کنترل کنید

رابطه کلاس آنلاین با هوشمندسازی مدارس

چندین سال است که مدارس برتر کشور نام هوشمندسازی مدارس را یدک می‌کشند. این نام به مدرسه هویت هوشمند بودن می‌دهد. مدرسه‌ای که هوشمند می‌باشد کار خود را با ویدئوپروژکتور و بورد هوشمند آغاز می‌کند و با داشتن سیسم‌های کامپیوتر در هر کلاس و اتصال آن به تخته‌های هوشمند، این هوشمندسازی را تکمیل می‌کند. حال با نگاهی نو به هوشمندسازی مدارس می‌پردازیم. نگاهی تازه به این قضیه بحث کلاس آنلاین را به میان می‌آورد. همان تخته هوشمند که ذکر شد به کلاس آنلاین وصل می‌شود و دروسی که معلم در سر کلاس تدریس می‌کند را به کاربران آنلاین منتقل می‌کند.

منبع: آفتاب

کلیدواژه: کلاس آنلاین آموزش مجازی تبلیغات هوشمندسازی مدارس کلاس آنلاین دانش آموز نرم افزار کلاس ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۷۷۰۳۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شاداب‌سازی و مرمت ۱۱۰ هزار کلاس درس تا مهرماه

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه اعتبارات بهسازی و شاداب‌سازی مدارس با راهبری سازمان نوسازی کشور، از محل کمک‌های خیرین مدرسه‌ساز و گروه‌های جهادی و مردمی تامین می‌شود گفت: تا مهرماه و قبل از بازگشایی مدارس، ۱۱۰ هزار کلاس در نقاط مختلف کشور بهسازی، شاداب سازی، مرمت سازی و دیوارنویسی می‌شود.

ضرغام پرنیان در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه فعالیت قرارگاه جهادی عدالت تربیتی و نصیب آموزشی کشور در ابعاد مختلف انجام می‌شود گفت: یکی از فعالیت‌های انجام شده در قالب طرح عجمیان، بهسازی، شاداب سازی و مرمت مدارس کشور است.

وی با بیان اینکه این طرح با حضور دانش‌آموزان جهادی مدارس کشور، معلمان و برخی از گروه‌های جهادی مانند بسیج فرهنگیان، دانش آموزی، دانشجویی، دانشگاه فرهنگیان و گروه‌های بومی انجام می‌شود افزود: با توجه به تاکیدات مقام معظم رهبری در دیدار اخیر که فرمودند دانش‌آموزان را درگیر کارهای اجتماعی کنید، یکی از کارهای بزرگ طرح شهید عجمیان است که پیش بینی شده امسال حدود ۱۱۰ هزار کلاس در مناطق مختلف کشور با کمک سازمان نوسازی که اقلام مورد نیاز را تامین می‌کند، بهسازی و شاداب‌سازی شود.

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه تعداد گروه‌های جهادی و دانش‌آموزی که تا سال گذشته در سامانه ثبت شده‌اند بالغ بر ۱۵ هزار گروه هستند ادامه داد: این گروه‌ها درگیر کار شده و پیش بینی می‌شود ۲ یا ۳ هزار گروه جهادی دیگر نیز به طرح ملحق شوند.

پرنیان با بیان اینکه دانش آموزی که در کار جهادی شرکت می‌کند رضایت را از داخل خانواده باید کسب کند گفت: اعتبارات با راهبری سازمان نوسازی کشور از محل خیرین مدرسه‌ساز و گروه های جهادی و مردمی تامین می شود که سال گذشته با صرفه جویی ۵۰۰ میلیارد تومانی، ۲۰۰ میلیارد تومان در قالب طرح عجمیان با بسیج تمام ظرفیت‌ها و امکانات برای مدارس هزینه شد.

وی تاکید کرد: در اثر سیلاب سیستان و بلوچستان، مدارس ۹ شهرستان آسیب دیدند که قرار است در طرح عجمیان ویژه‌تر به آنها توجه شود.

مشاور وزیر آموزش‌وپرورش با بیان اینکه طرح عجمیان شامل مدارس حاشیه‌های شهر تهران نیز می‌شود عنوان کرد: طرح مذکور قبل از بازگشایی مدارس به اتمام می‌رسد و ۱۱۰ هزار کلاس در نقاط مختلف کشور بهسازی، شاداب سازی، مرمت سازی و دیوارنویسی می‌شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • برقراری ارتباط معلم و شاگردی به سبک هوشمند
  • طهرانچی: مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم/ آفت مدارس آموزش حافظه‌محور است
  • آفت مدرسه‌ها آموزش حافظه‌محور است/ مدل جدیدی از تعلیم و تربیت هوشمند و عالمانه را طراحی کرده‌ایم
  • لازمه مدیریت کارآمد شهرها ایجاد شهرهای هوشمند است
  • آغاز ثبت‌نام الکترونیکی کلاس‌اولی‌ها از امروز | کدام دانش آموزان نمی توانند ثبت نام کنند؟ + ویدئو
  • شاداب‌سازی و مرمت ۱۱۰ هزار کلاس درس تا مهرماه
  • آغاز ثبت‌نام بیش از ‌۱۹ هزار کلاس اولی‌ در زنجان
  • ثبت نام ۱.۷ میلیون کلاس اولی‌ آغاز شد
  • دیدار با الفبای علم و مهربانی پس از ۲۵ سال
  • آغاز ثبت نام کلاس اولی ها از فردا